Stor Fredagsfundering

av cptn G, fredag, juli 23, 2010, 10:08 (5048 dagar sedan) @ morpheus

Ett skräckscenario. Vill jag inte varar med om. Bättre då med nuvarande arbetarparti. Egentligen sk-r jag i politiken om man bara ser till att pensionerna återställs. T ex lämna tillbaka de miljarder regeringen Persson snodde från pensionsfonderna samt ge oss samma lägre skatt som ni arbetande har, på vår uppskjutna lön.

Om det nu utfaller i skräckscenariot: I vilket land rekommenderar ni att vi söker politisk asyl? Skämt å sido. Faktiskt planerar jag att efter torrsättning i höst att stänga kåken och tillbringa vintern i Thai-området, för att spara pengar bl a med tanke på elräkningarna i vintras. Inte lär energin bli billigare.

F ö är det inte sant att pensionärer kan leva billigare än andra. Vi måste också käka och ha nya skor ibland, tandvård och kanske dyra mediciner. Mina allergitabletter kostar 5 kr styck.

I sinom tid får ni också njuta frukterna av ett strävsamt arbetsliv. De frukterna består i mitt fall av en rostig Toyota 1992, Intruder 1993, en sliten IW 31 1973, en högenergi sliten kåk som behöver nya vitvaroro och kök. Icke att glömma en som jag lika skrynklig änketant att dela billigt vin med. Hur jag jag råd med detta kan man fråga sig? Svaret är att det har jag inte.:roll:

cptn G
-svspss


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum