Vem vill?

av Tomas E @, tisdag, februari 07, 2012, 18:49 (4481 dagar sedan) @ Seawolf

Jag vet varifrån du kommer. Och detta med spridning är en juste ide i sammanhanget. Men ALDRIG till priset av någon fondkonstruktion som ens är i närheten av möjligt fiddlande av politiker.
Och det hela skall tas ut via skatten. Att enskilda individer skulle ha framförhållningen att handla efter långsiktig nytta har demokratin bevisat vara en omöjlighet.

Håller med. Vad som kommer att hända är att folk i min ålder som är underförsäkrade/undersparade kommer att bli tvungna att sälja bostäder, en helt om man har två, och byta till en mindre om man bara lyckats med att samla på sig en. Om alla då ska göra detta på en gång, och särskilt om det sker i kombination med en fortsatt massimport av betalningssvaga och lågutbildade invandrare, kommer priserna tveklöst att gå ner.

Den som säljer först vinner.

(Ett litet förbehåll för var bostaden som ska säljas ligger. Om den ligger i ett svenskt område kanske priset fortsätter att stiga, eftersom svenskarnas egentliga inställning till invandringen framgår av i vilken utsträckning de röstar med fötterna. Och inget tyder på att det uppenbarligen starka önskemål om segregering som svenskar uppvisar och som betalningsstarka svenskar kan realisera skulle avta. Min prognos är tvärtom att det (önskemålet) kommer att tillta i styrka.)

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum