En sån här blev det!

av Tomas E @, tisdag, december 15, 2009, 16:55 (5263 dagar sedan) @ Tomas E

Nummer tre från vänster:

http://www1.euro.dell.com/se/sv/foretag/4x_vostro_1520/fs.aspx?refid=4x_vostro_1520&...

Lite finare än först tänkt. Ej inbyggt numeriskt tangentbord, matt skärm.

Kom fram till att numeriska tangentbordet kan jag klara mig utan. Köper till ett externt att ha om jag kommer att jobba hemifrån. För att surfa och betala någon enstaka räkning klarar jag mig utan inbyggt.

Matt skärm är standard på den här produktlinjen, som är den billigare av de två som Dell har som vänder sig till företag. Blank skärm tillval. Konsumentproduktlinjen har bara blank skärm. Måste betyda att konsumenter anses dummare än företag.

Ändrade ordern från att inkludera MS Office Small Business till inte. Att köpa det separat (exkl frakt iofs) är något billigare än om man köper det färdiginstallerat, men det var inte skälet. Skälet är att jag tänker testa att leva med Open Office. Kompletterar med Thunderbird för epost om det behövs. Och som sagt, ångrar jag mig kostar det inte mer att komplettera med MS Office i efterhand, än att köpa till vid ordertillfället.

Jag vet att även Google har en gratisversion, men vill inte vara beroende av molnet för att kunna sitta och jobba på semestern.

Om någon orkar tycka till om Open Office så kanske tråden kommer upp i 50 inlägg, vem vet...

Stort tack till alla!

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum