Avatar

En liten mediekoll

av Håkan, Göteborg, fredag, februari 02, 2018, 13:15 (2275 dagar sedan) @ Seawolf

Såklart får du inte skriva annat än sånt som passar Marcus åsiktskorridor. Den är skyddad mot intrång via fiffiga regler som skall vara alibi för att låtsas som att det inte handlar om en åsiktskorridor:
https://www.facebook.com/marcus.oscarsson.7/app/190322544333196/

"The proof is eating the pudding"

Det finns helt riktigt flera sätt att skapa åsiktskorridorer, Seawolf, och ett skriftligt regelverk uppbackat av algoritmer med diverse sökord som triggar varningar, och där allt utom konstruktiv dvs i stort sett medhållande kritik är förbjudet är ju ett iögonfallande sådant.

Den tidigare ofta intressanta kommentatorn det handlar om är numera en mysfarbror som kommenterar det politiska skeendet inrikes och utrikes som om det är scenartister och själva rollspelet det handlar om - inte det som sker bakom kulisserna.

Men det finns andra media som är mindre godmodiga och jag råkade via en liten omväg läsa en artikel av Katerina Janouch, på hennes blogg katerinamagasin.se där hon skriver om en del som finns att läsa i förundersökningsprotokollet angående den misstänkte för terrorattentatet på Drottninggatan. Offentlig handling nu efter att åtal väckts.

Omvägen var via detgodasamhallet.com där en artikel av Mohamed Omar i dag berör samma personer som Katerina skriver om, men han gör det i mitt tycke på ett alltför raljerande och anklagande sätt i stället för ett mera sakligt kritiserande.

Och så är det ju ledarsidorna.se med en lång och ganska beklämmande artikel som beskriver tillståndet i nationen, mycket med tonvikt på media.

Jaja, valår...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum