Avatar

En musikal med Henrik Jönsson

av Håkan, Göteborg, fredag, oktober 20, 2023, 20:26 (123 dagar sedan) @ S-B A-son

Jag har i alla fall sett dryga 30 minuter av Jönssons show. Mer kan jag inte lägga på detta nu emedan jag ska inmundiga en öl eller två med kompisar i det område i Spanien vi flyttat till.

Ett par reflektioner, Army of Lovers är helt passé i mina öron och ögon. Sedan har jag stor respekt för f.d. arméchefen som svarade ungefär som jag förväntade mig.

Som parentes åt jag och en gammal arbetskamrat lunch med en f.d. arméchef för nästan 20 år sedan. En mycket klok man. Han köpte in Leoparderna Strv 121 till Sverige. Kristersson har nu givit bort en delmängd av strv 122 till Ukraina i strid mot nuvarande försvarsledning. Om de har levererats har jag ingen aning om. Uffes starka sida är ju inte att ha en fungerande verkstad. Något han påstod sig ha innan valet.

Lite förvånande är att Henrik Jönsson har hittills i programmet inte ställt en enda kritisk fråga till Kristersson utan snällt jamsat med när Kristersson uttalar sig. Kanske inte så förvånande när man känner till Jönssons politiska hemvist.

Mvh Sven-Barry, absolut inte hånfull

Håller med om att ett par öl med kompisar är bättre än showen, och i övrigt skulle jag nog säga ungefär som du om det mesta.

Army of Lovers blev bara ett skämt men i andra sammanhang är Alexander Bard intressant som tyckare, och som pratare ej att förglömma då man måste ha snabba öron och tankar för att hinna med.

Men en liten fråga i linje med vad jag nämnde i mitt inlägg om faktabaserad kritik, vilken är Jönssons politiska hemvist?
Vore intressant att få veta vad du tror dig veta, jag vet inte.

Och vilken är min, tror du...?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum