Avatar

En musikal med Henrik Jönsson

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, oktober 21, 2023, 13:06 (195 dagar sedan) @ Håkan

Jag har i alla fall sett dryga 30 minuter av Jönssons show. Mer kan jag inte lägga på detta nu emedan jag ska inmundiga en öl eller två med kompisar i det område i Spanien vi flyttat till.

Ett par reflektioner, Army of Lovers är helt passé i mina öron och ögon. Sedan har jag stor respekt för f.d. arméchefen som svarade ungefär som jag förväntade mig.

Som parentes åt jag och en gammal arbetskamrat lunch med en f.d. arméchef för nästan 20 år sedan. En mycket klok man. Han köpte in Leoparderna Strv 121 till Sverige. Kristersson har nu givit bort en delmängd av strv 122 till Ukraina i strid mot nuvarande försvarsledning. Om de har levererats har jag ingen aning om. Uffes starka sida är ju inte att ha en fungerande verkstad. Något han påstod sig ha innan valet.

Lite förvånande är att Henrik Jönsson har hittills i programmet inte ställt en enda kritisk fråga till Kristersson utan snällt jamsat med när Kristersson uttalar sig. Kanske inte så förvånande när man känner till Jönssons politiska hemvist.

Mvh Sven-Barry, absolut inte hånfull


Håller med om att ett par öl med kompisar är bättre än showen, och i övrigt skulle jag nog säga ungefär som du om det mesta.

Army of Lovers blev bara ett skämt men i andra sammanhang är Alexander Bard intressant som tyckare, och som pratare ej att förglömma då man måste ha snabba öron och tankar för att hinna med.

Men en liten fråga i linje med vad jag nämnde i mitt inlägg om faktabaserad kritik, vilken är Jönssons politiska hemvist?
Vore intressant att få veta vad du tror dig veta, jag vet inte.

Och vilken är min, tror du...?

Håkan

Som du vet har jag svårt för Henrik Jönssons sätt att framföra sina åsikter på Youtube. Har helt enkelt svårt för honom, därmed inte sagt att han emellanåt kan ha rätt i sak. Han är ju mycket begåvad och är troligen det man brukar kalla intelligent. Men som sagt, jag har svårt för honom.

Jag skulle karaktärisera honom som Manchesterliberal, något som i Sverige skulle rendera honom en plats rätt långt åt höger. Själv kallar han sig libertarian, vilket måhända känns som ett bättre ordval mer i samklang med dagens sätt att uttrycka sig. Maximal frihet och avskaffandet av staten är hans ledord. Hur han ställer sig till försvaret, sjukvård och allmänna nyttigheter har jag egentligen ingen aning om, men anar att han är mot detta också. Du kanske kan hjälpa mig därvidlag du som har full koll på hans kanaler och vad han tycker.

Jag är säker på att han har många följare bland moderater som sympatiserar med hans åsikter om staten.

Mvh Sven-Barry, analytiker

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum