Avatar

Nya SAAB 9-5

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, juni 05, 2010, 12:57 (5091 dagar sedan) @ morpheus

Tycker inte heller den är speciellt snygg. Överabetad front som ser plastig ut. Kanske "maffig" tack vare sin storlek då man ser den IRL. Jag är inte förtjust i kupé-trenden, dvs att sänka taklinjen bakåt. SAAB brukar ha bra styrprecision, betydligt bättre än Volvos, så de verkar fortsätta traditionen. Den kanske är fin att köra trots sina dryga 2 ton.

Om de lyckas ta betalt för den så kanske SAAB klarar av att leva vidare. Men är den tillräckligt unik och har tillräckligt hög kvalitet? Den får inte se sunkig ut efter 10 år! Gör den det är det inte premium oavsett ord, ord och ord från marknadsavdelningen.

Framtiden ger facit.

mvh Sven-Barry

PS. Jag fattade aldrig om internetlänken var betald annonsplats för SAAB eller om AMS anser det vara redaktionellt material. Känner inte någon större respekt för AMS svenska reportrar, i alla fall inte de jag träffat å "tjänstens" vägnar. Journalisterna kan ju vara sanningsvittnen, men kan också vara betalda drängar som skriver det som passar annonsören bäst. Jämför svenska båttidningar. DS.

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum