Gunnar S, vad håller han på med, del 2

av Gunnar S ⌂, tisdag, februari 09, 2010, 00:08 (5198 dagar sedan)

Och så till den beramade middagen.
Eftersom jag vet att det har varit ganska trevliga tillställningar med många skojiga människor och för mig är det en tradition som är kopplad till de gamla, numera insomnade Klottarplanket så funderade jag på att gå.

Men när Tomas E utnämde sig själv/blev utnämd till något slags värd för spektaklet började jag tveka. Och tveksamheten övergick till visshet när jag läser Tomas E’s hånfulla ord kring dem som enligt hans syn borde sitta på toaletten istället för vi bordet, eller ännu hellre utebli helt.

Främst är det tack vare Tomas E’s roll – inte minst för att han ett slag låtsas vänt kappa och i hånfull ödmjukhet har ’förlåtit mig’ och till och med erbjuder mig ’hedersplatsen’ vid sin sida, som jag inte kommer.
Om någon undrar vad jag syftar på så var det i ett inlägg på SG den 4/2 han tog mig till ’nåder’. Ett inlägg som han bara tre dagar senare tydligen inte kunde stå för och tog bort.
Det var ju intressant på sitt sätt, det sätter hans egna stora ord om mod och anonymitet i en annan dager.

Han får fortsätta håna mig och mina PK—DN-läsande medlöpare här på UPA om han vill. Det kanske imponerar på någon och för flertalet verkar varken hans åsikter eller sätt att framföra dem på vara ett problem.
Om det beror på konflikträdsla eller tyst sympati vet jag inte.

Men som sagt, jag backar ur en tillställning med Tomas E vid bordsändan.

När Knud H. Reimers en gång blev tillfrågad varför han inte ritade IOR-båtar blev svaret:
Jag dansar inte med flickor jag inte tycker om!
Sedär – nu blev inlägget båtrelaterat!


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum