Avatar

Vad hade man/vi/etablissemanget förväntat sig

av Seawolf @, fredag, december 05, 2014, 23:17 (3435 dagar sedan) @ Nitgubben

Kommunisternas målsättning har varit och är att förstatliga näringslivet mm. Socialdemokraterna har och har haft en försiktigare politik åt samma håll. Därför har det alltid varit ett kommunicerande flöde av väljare mellan VPK och S, och S har alltid kunnat parera sådana frågor som VPK tycks vinna på, genom att ta fram liknande med timidare reformförslag.
Därigenom har VPK haft ett varierande stor inflytande på svensk politik, fast den förts av S.

Skillnaden mot SD är att INGET parti vågar ens knysta om någon begränsning av invandringen eller seriös förändring av invandringspolitiken, utan biter sig ängsligt fast i den överenskommelse som MP tvingade fram då de hade precis den vågmästarmaktposition som nu SD har. Det finns inget parti som utgör ett kommunicerande flöde med SD i invandringspolitiken.

Följden av denna vägran att förändra invandringspolitiken är att en ständigt ökande del av väljarna vanmäktigt ser problemen hopa sig vad gäller antalet invandrare, kompetenserna de har, bristerna i integrering som växer, krimnalitet och religiös extremism som sprider sig.

I det läget spelar det ingen som helst roll vilken bakgrund eller CV diverse SD-politiker har eller har haft. VÄljarna kommer att strömma över till SD exakt lika mycket och lika länge som inga andra partier anpassar sin politik för att göra väljarna till viljes.

Politikerna och massmedia kan gräva fram vad som helst om SD. Man kan smäda dem obegränsat. Man kan förfölja dem psykiskt och fysiskt. Man kan stänga dem ute från alla samhällets normala evenemang och ceremonier. Allt sådant spelar noll roll. Väljarna kommer att rösta på SD i accelererande takt allt eftersom kommun efter kommun hotas av konkurs av sociala kostnader då statsbidragen sinar.

Vi har nu ett politiskt chicken race av formidabla proportioner. Så snart ett första parti vågar tala om invandringsbegränsningar mm, och levt igenom en korseld av verbala attacker men fått en jättestor höjning av sina valprognoser, kommer ett flertal andra partier att kasta sig handlöst in i samma sak för att vara med och skörda i väljarfloden.....

Tidigare trodde jag detta skulle ske först om typ två år, men nu vete fanken om det inte sker framåt februari......

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum