Avatar

Lena för er utan DN

av Håkan, Göteborg, torsdag, september 07, 2017, 08:40 (2424 dagar sedan) @ Seawolf

Du är logiskt och analytiskt inkonsekvent, Håkan.
Du avskyr med all rätt Nazismen som "lära", gissningsvis för att den är rasistisk och totalitär mm. och vill sätta sig och sina tillhöriga över andra grupper. Vad jag inte vet däremot är om nazismen är tillnärmelsevis lika tydlig som Islam i att explicit uttrycka att lögn, våld, utpressning, dödande mm våldshandlingar samt utrotande av icke-muslimer och t.o.m dödande av avfällingar ges formen av rena påbud.
Trots detta uttrycker du inte avsky för Islam som "lära". I världen idag och i synnerhet inte inom EU någon som helst jämförelse av antalen aktiva nazister och antalet aktiva som håller sig till Islam. Vad gäller andelen av de senare som är en potentiell risk mot det demokratiska samhället kan man bilda sig en undersökningsmässigt belagd uppfattning genom att skumma igenom dessa opinionsundersökningar. Det är många, men de flesta förefaller vara såpass välgrundade att inte kan dömas ut som "fake news":

Det är inte lätt det här att välja ord, Seawolf, men i det jag skrev fokuserade jag mera på människor jag avskyr än på de "läror" de använder sig av.

Vid ett stort antal tidigare tillfällen har jag skrivit att jag avskyr alla religioner och jag har vid nästan lika många tillfällen skrivit att av alla religioner är islam den värsta. Detta har också varit en del av innehållet i många meningsutbyten här på upa.

Frekventa påhopp på mig personligen med påståenden att jag avskyr muslimer är också en del av så kallade meningsutbyten, väl att märka inte från dig men från andra.

Som sagt, det är svårt att välja ord som blir förstådda.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum