Avatar

Man kan tro att...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, maj 22, 2010, 20:13 (5109 dagar sedan) @ T

ABB och Pinja är väl ingen högoddsare: http://www.abb.com/References/Default.aspx?db=db/db0004/db001502.nsf&c=e011f965a48e...

Att jobba utomlands har avigsidor och fördelar. Jag jobbade i Tyskland rätt mycket under senare del av 80-talet och början på 90-talet. En oerhört spännande tid då muren revs och Tyskland återförenades. Bodde ofta i en liten by nämnd Alken. Ett passande namn kan man tycka. Saknar männsikorna som bjöd på hallonbrännvin, och av sig själva. En rent magisk tid, mitt i ett europa i förvandling.

Har iofs jobbat i Västerås också, kommer i håg hotellet jag bodde på, ett litet höghus nära ASEA Automations område i Västerås. I pianobaren, ja, de hade en sådan, satt en världsvan klinkare som hotellet gjorde reklam för på detta vis: n.n Först New York, sedan Paris och nu, VÄSTERÅS!

De hade en jättestark strålkastare på bilparkeringen som gjorde att man sällan behövde skrapa rutorna på morgonen. Och komponentmonteringsalgoritmen jag programmerade, och ombyggnaden av FUJI-maskinen jag konstruerade finns säkert i drift fortfarande. Om inte allt har flyttat utomlands förstås!

mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum