Avatar

Man kan tro att...

av Pinja @, Västerås, lördag, maj 22, 2010, 23:07 (5109 dagar sedan) @ ole

Jodå, Sven-Barry har rätt.

Jag seglar ju i Grodhavet, och där finns Västerås och ABB, som ju måste kränga sina produkter och anläggningar på världsmarknaden. Till detta åtgår en större mängd flängande (och kanske blängande också) än man kan tro, av bla. lilla mig. Försäljning alltså, Juha, är vad jag sysslar med.

Visst finns det för- och nackdelar med att resa i tjänsten. Just nu står t.ex. lilla skutan fortfarande på land. Jag får väl sikta på midsommar för första turen. Vi reser också betydligt mindre komfortabelt numera, så det kan bli rejält tröttsamt. Ändå överväger fördelarna på något vis. En resa är nästan alltid ett litet stimulanspaket med nya intryck och lärdomar. Sedan beror det förståss på vart man reser. I mitt fall är det så tursamt att jag bara reser till hamnstäder. ;-)

Förresten, först av Oles bild fick jag klart för mig att det ligger en båtklubb här alldeles intill. Gick dit och kollade, men det var förbommat och privat. Inte heller fanns det någon att slå sig i slang med. Tänkte annars berätta att jag är medlem i både SS Aros och Båtsällskapet Lögarängen. Det borde väl slå ganska högt, tror ni inte? Ska prova med det i morgon. ;-)

I kväll tänkte jag äta middag i ett nöjeskvarter som heter ”Triangolo”. Undrar var det namnet kommer ifrån.

Pinja
Boa Tarde


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum