Avatar

Giftig provokation

av Håkan, Göteborg, lördag, maj 29, 2010, 17:20 (5102 dagar sedan) @ S-B A-son

Lugn och fin nu, Sven-Barry, annars skär du dig på logiken.

Jag skrev tydligt vid ett nyligen tillfälle att ingen är tvingad att redovisa några åsikter och att jag inte skulle få för mig att tolka uteblivna redovisningar varken som bu eller bä.
Men detta blir annorlunda om personen i fråga själv väljer att deltaga i en tråd som specifikt startats angående vissa aspekter av ett skeende, och där med övertygelse hävdar vissa saker angående andra aspekter. Om då personen samtidigt väljer att tiga om de egentliga aspekterna i tråden trots uppmaningar att säga något om dessa, så må det ha en orsak och det är då man får börja tolka in saker i detta tigande.

Och jag noterar att du även i ditt senaste inlägg noga undviker att säga något kritiskt om våldsverkarna, i stället är det återigen bara Vilks som är skurk och våldsverkarna är de svagaste i samhället...herrejösses.

Vilks liksom alla andra får vara oförskämd mot religion och religiösa symboler och det är det han är. Det du skriver att han "ger sig på" den "allra svagaste gruppen i samhället" är kvalificerat trams.

Folk som är toleranta gentemot oliktänkande låter sig inte provoceras till våld, men tolerans är ett okänt begrepp hos fundamentalistiska religiösa grupper och det är de som skall kommenteras, och bekämpas, inte Vilks. Hans hundar kan vi alla leva med.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum