Avatar

Vem definierar debatten?

av Håkan, Göteborg, måndag, maj 31, 2010, 19:13 (5100 dagar sedan) @ S-B A-son

Njae, Sven-Barry, i flera trådar framkommer det rätt tydligt om man säger så att du tycker Vilks konst är skit, men jag medger gärna att detta inte samtidigt har framställts som något väsentligt beträffande de fysiska angrepp han utsätts för - en poäng till dig.

Jag slår mig inte för bröstet och hävdar stringent debatt osv, det var Tomas E som häromsistens berömde mig för det och det får han säkert skit för också av extremtoleransen. Påhitt hittar jag aldrig på i en debatt, däremot kan jag tolka saker annorlunda än andra, tro det eller ej.

Tacknämligt att du äntligen tar bladet från munnen, Sven-Barry, och i klartext skriver att de som attackerar Vilks är skitstövlar. Du kanske till och med tar i för mycket, enligt dig är ju Vilks en första klassens skitstövel och ändå bara "Av nästan samma skrot och korn som dem som vill ge honom på käften."
Vad kan vara värre än första klass? Andra klass på Satans Järnvägar?

Men till och med då du äntligen kritiserar de som kritiseras bör blandar du ihop samma sak som alltid, att Vilks skrot skulle vara samma som de religiösa fanatikernas korn. Fundamentalt fel, Sven-Barry.
Vilks gör inget olagligt, han "ger sig på" en religiös symbol, inte svagsinta människor i samhället som du snurrar till det, och denna religion med sina olika varianter som internt mördar varandra och terroriserar varandra och spränger varandras moskeer och massor av oskyldiga folk i hela världen står för den vidrigaste vidskepelsen på planeten och den vidskepelsen skall alla otrogna bekämpa för att bidraga till ett mänskligt samhälle.

Men den inledande poängen drar jag från dig, Sven-Barry, då du i avslutningen på ditt inlägg försöker få det till att Vilks inte får använda sig av yttrandefriheten, eftersom yttrandefriheten inte har med smutsiga pajaskonster att göra.

Sammanlagd poängbalans noll, ju.

En helt annan sak, förresten. Blev uppringd i eftermiddags av en annan eminent upare och det drar ihop sig till bryggsnack på midsommar på Rörö. Hoppas Sven-Barry med familj kan vara med. Och med er egen variant på rondellhund.
Vi oliktänkande måste ju hålla ihop, eller hur?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum