Avatar

Vem definierar debatten?

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, måndag, maj 31, 2010, 23:28 (5099 dagar sedan) @ Håkan


Men den inledande poängen drar jag från dig, Sven-Barry, då du i avslutningen på ditt inlägg försöker få det till att Vilks inte får använda sig av yttrandefriheten, eftersom yttrandefriheten inte har med smutsiga pajaskonster att göra.

Sammanlagd poängbalans noll, ju.

Nej, nej och nej Håkan. Vilks får naturligtvis, liksom alla andra människor i vårt land, använda sig av yttrandefriheten till att uttrycka vad han vill inom de gränser denna och andra lagar sätter. Han väljer att använda denna till att pissa på något helt ofarligt. Egentligen borde man bara skratta åt fåntratten, men hans s.k. konstnärliga uttryck är allt för ynkligt och allt för allvarsamt.


En helt annan sak, förresten. Blev uppringd i eftermiddags av en annan eminent upare och det drar ihop sig till bryggsnack på midsommar på Rörö. Hoppas Sven-Barry med familj kan vara med. Och med er egen variant på rondellhund.
Vi oliktänkande måste ju hålla ihop, eller hur?

Håkan

Beträffande den helt andra saken kan jag inte annat än hålla med dig. Vi oliktänkare måste hålla ihop. Jag ser redan framför mig Rörös tomma hamn förutom två båtar, där undertecknad försöker få dig att festå hur verkligheten är beskaffad och detta kanske inte alla till lags! Men, vi kan ha problem att hinna dit i tid. I fjol fick vi sista platsen på Vrångö trots att denna fina ö ligger så nära hemmahamnen.

mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum