Avatar

För varje cancerdöd niggerslav sjunker elräkningen en krona!

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, söndag, juli 04, 2010, 17:11 (5053 dagar sedan) @ Walter Mitty

Det var attans vad du har blivit stingslig Ljusne-Håkan! Riktig surgubbe, låter det som. Usch usch.

Det förstår du väl att man inte får något gratis. Gäller också energi. Skall vi (mänskligheten) ta ut energi så kommer det att kosta på något sätt. Det finns ingen helt ren och helt miljövänlig energikälla, speciellt om den skall kunna lagras och användas vid behov.
Termodynamikens andra huvudsats återspeglar detta faktum.

Vi måste välja och kompromissa. Och minimera de dåliga effekterna.

Walter

Stingslig surgubbe för att jag tycker det är fel att vi ska leva flott och billigt på bekostnad av att människor i tex Afrika dör i fruktansvärda cancersjukdomar?
Om du inte kan inse detta och hålla med mig är du en stor j-a idiot. Nånting jag jag har haft på känn länge. Du skulle kanske inte tveka på att själv sparka ner 10-åriga barn i bottenlösa gruvhål om det skulle sänka din elräkning med 500 spänn på ett år. Kanske det går åt 500 afrikaner i en långsam avrättning för att sänka din eltaxa med 500 kr. Hur tänker du? Vaddå, det är ju bara skitiga niggrer, lika bra att de dör? En krona billigare för varje svartingsjävel som dör, vad bra, det blir många hemkörningspizzor till min svullbuk det, jag behöver inte ens gå utanför dörrn. Jag är helt säker på att du har den inställningen Walter Mitty.

Jag tycker att alla människor borde ha samma värde och rätt till en någorlunda dräglig tillvaro. Du Walter Mitty är en av de som tycker att slavarbete med garanterat dödlig utgång är bra, så länge det inte är du som är slaven. Många andra tycker exakt lika som du, så är det ju. Väldigt rakryggat av dig ändå att berätta var du står. Så gör alltid jag med.

PS Vindkraft, vattenkraft och solkraft skitar inte ner, ingen dör i cancer av den hanteringen. Du är en stor skitsnackare Walter Mitty. Försök att tänk lite längre än magen räcker.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum