Nog är det märkligt att ...

av Gunnar S ⌂, onsdag, mars 17, 2010, 00:09 (5175 dagar sedan) @ Rövarn
Ändrad av Gunnar S, onsdag, mars 17, 2010, 00:23

Jag börjar bli van, det är inte första gången någon inseminerar att jag ligger bakom antingen det ena eller det andra. Förra gången var det Gunnar S och det genererade genast reaktioner!

Är det sant att admin (Rövaren?) röjer identiteter? hemskt om det vore så. Skulle oxå vilja veta om det ligger nått bakom detta påstående.


Nu när jag ser likheterna i reaktionerna och inblandade medlemmar kan man ju nästan ana...

...när jag för första gången tittar in på länge så är jag i hetluften igen! Eller kanske fortfarande?

Rövarn.
För det första - läs länken själv en gång till - vad jag skriver om moderatorer och privata mail. Jag skriver ingenstans att det omodererade forumet UPA´s representanter eller upphovsmän skulle ha lämnat ut adresser eller tagit kontakt med mig.

Jag skriver däremot om det märkliga förhållandet att vissa personer (alltså inte Rövarn eller någon annan bakom UPA, utan vanliga skribenter, nick, krafsare...) som annars propagerar för ett omodererat forum inte kunde avhålla sig och 'smygmodererar' UPA vid sidan genom att diskret kontakta mig och uppmana mig till bättring för forumets bästa.
Det märkliga ligger i att man bevisligen inte lever som man lär.
Dessa självutnämda smygmoderatorer hade själva tillgång till mina kontaktuppgifter sedan lång tid tillbaka och från helt andra källor än UPA.

Din missuppfattning kring detta har jag noga förklarat för dig både i inlägg här på UPA och i vår privata mailväxling. Och trodde saken var ur världen.

Men likförbannat dyker det upp igen, nu parat med ett mystiskt insinuerande tillägg om några 'likheter' och 'aningar' och 'inblandande medlemmar'.

Vad är det du försöker antyda Rövarn? Kläm fram med det! Det måste ju ha varit något fundamentalt problematiskt med min roll här på UPA eftersom jag fortfarande spökar här trots att jag i stort sett varit tyst i 4 månaders tid.
Och jag skulle önska att få den saken ur världen, en gång för alla.
Vill du inte föra diskussionen offentligt har du både min e-mailadress och mitt telefonnummer.


Om jag slagits av den frivola tanken att skriva något skoj, seglingsrelaterat och förhoppningsvis fyndigt här på UPA igen efter lång tid blev jag snabbt fri från den.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum