Avatar

Nog är det märkligt att ...

av Rövarn ⌂ @, onsdag, mars 17, 2010, 10:01 (5174 dagar sedan) @ Gunnar S
Ändrad av Rövarn, onsdag, mars 17, 2010, 10:50

Rövarn.
För det första - läs länken själv en gång till - vad jag skriver om moderatorer och privata mail. Jag skriver ingenstans att det omodererade forumet UPA´s representanter eller upphovsmän skulle ha lämnat ut adresser eller tagit kontakt med mig.

Uppenbarligen tolkar andra det Du skriver som att någon bakom upa skulle ha mailat dig, hade Du varit tydlig i ditt inlägg hade troligen inte Coppertail behövt ställa en direkt fråga i en annan tråd!

Jag skriver däremot om det märkliga förhållandet att vissa personer (alltså inte Rövarn eller någon annan bakom UPA, utan vanliga skribenter, nick, krafsare...) som annars propagerar för ett omodererat forum inte kunde avhålla sig och 'smygmodererar' UPA vid sidan genom att diskret kontakta mig och uppmana mig till bättring för forumets bästa.

Denna parentes utelämnades, medvetet eller omedvetet, i originalinlägget jag hänvisade till!

Det märkliga ligger i att man bevisligen inte lever som man lär.
Dessa självutnämda smygmoderatorer hade själva tillgång till mina kontaktuppgifter sedan lång tid tillbaka och från helt andra källor än UPA.

Din missuppfattning kring detta har jag noga förklarat för dig både i inlägg här på UPA och i vår privata mailväxling. Och trodde saken var ur världen.

Om jag missuppfattar är av mindre betydelse, det hade vi i så fall kunnat reda ut privat. Troligen hade jag inte ens brytt mig, jag blev nämligen uppmärksammad av andra personer på vad som skrevs i de trådarna. I det fallet har andra medlemmar missuppfattat och förde dessutom upp det i forumet (precis som i denna tråden, därav kopplingen och länkarna), då är vi i ett annat läge! Vad medlemmar gör utanför forumet via mail eller annan kontakt har vi bakom upa inget med att göra, det är ju bara rent trams att försöka likna det vid någon form av moderering, ens när det föregås av 'smyg'!

Men likförbannat dyker det upp igen, nu parat med ett mystiskt insinuerande tillägg om några 'likheter' och 'aningar' och 'inblandande medlemmar'.

Vad är det du försöker antyda Rövarn? Kläm fram med det! Det måste ju ha varit något fundamentalt problematiskt med min roll här på UPA eftersom jag fortfarande spökar här trots att jag i stort sett varit tyst i 4 månaders tid.

Ja, vad är det jag försöker antyda? Tyvärr, Gunnar, i mina aningar ingår inte Du! Jag tänkte bara försöka mig på samma taktik som så många andra av Er håller på med, tydligen lyckades jag ganska bra!

Och jag skulle önska att få den saken ur världen, en gång för alla.
Vill du inte föra diskussionen offentligt har du både min e-mailadress och mitt telefonnummer.


Om jag slagits av den frivola tanken att skriva något skoj, seglingsrelaterat och förhoppningsvis fyndigt här på UPA igen efter lång tid blev jag snabbt fri från den.

Är det, för övrigt, din mening att ingen får hänvisa till, eller använda de inlägg och konversationer Du tidigare haft här på forumet?

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum