Avatar

Nog är det märkligt att ...

av Rövarn ⌂ @, onsdag, mars 17, 2010, 16:02 (5174 dagar sedan) @ Gunnar S

Om jag var tydlig eller inte kan diskuteras. Men nu har jag ju sedn länge förklarat i tydliga ordalag vad jag menar, både här på UPA så alla kan ta del av det, och i mailväxling med dig. Behöver jag köpa annonsplats i DN för ett ytterligare klargörande?
F.ö, hur vet du att det var mig Coppertail åsyftade? Jag vet det inte.

Om inte från ditt inlägg, var skulle han fått det ifrån då eftersom hans inlägg kom drygt tio timmar efter ditt?

Hur skall jag kunna utelämna något jag skrev igår i en text som är flera månader gammal? Det är en omöjighet!

Roligt roligt, misstolkar Du medvetet eller? Har Du tappat perspektivet, flera månader?

Om ditt bekymmer är andra medlemmars eventuella missuppfattning kring frågan om jag påstått/antytt/insinuerat att ledningen för UPA modererar och lämnar ut uppgfter vid sidan om vore det väl på sin plats att du dementerar den saken? För vi var väl överens om att det var ett missförstånd?

Jag har inga bekymmer, och frågeställningen i din fem veckor gamla tråd är för mig avklarad. En annan, till upplägget liknande händelse dök upp i den här tråden, därför hänvisade jag till händelsen!

Men snälla Rövarn. Du och alla får hänvisa hur mycket du/ni vill. Men varför återigen hänvisa till något som var ett missförstånd? När du faktiskt vet bättre.

Visst var det ett missförstånd, likt händelserna i denna tråden där det ifrågasätts huruvida jag lämnar ut personuppgifter. Kan Du då förstå att jag hänvisar till händelsen för fem veckor sedan som ett jämförande exempel i ett svar här, utan att ta det som ett personligt påhopp?

Det här är en soppa utan dess like och tyvärr Rövarn, du gör den bara värre. Jag har inte läst allt som skrivs här men har förstått att det inte räckte att jag hoppade av, det finns fler som störs av debatterna om främlingsfientlighet och önskar tydligen att den byken skall rensas upp. Eller att den sortens ämnen skall upphöra.
Klart att det bir bråk när tongivande debattörer ständigt driver sådana frågor och när forumledarna själva deltar och dessutom åtminstånde delvis tar ställning i så kontroversiella frågor.

Jag jämställer främlingsfientlighet med rasism. Jag har, av det jag läst, inte sett någon främlingsfientlighet, inte heller några länkar till rasistiska organisationer eller något annat som har med främlingsfientlighet att göra.

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum