Avatar

Varför socialismen blir stor

av Josef.S, XXX, onsdag, februari 01, 2012, 07:31 (4471 dagar sedan) @ Excel 319


Om alla skulle göra på detta sätt i alla lägen, behövs ingen opposition. Om man vill förändra tingen måste man föregå med gott exempel i de delar där det är möjligt. Det går t.ex inget bra om man försöker få människor att betala mer skatt till det vanliga, skola, barn och omsorg och sedan smita undan själv. Det går inget bra för prästen som predikar om tio Guds bud och sedan super och pippar runt med andras partners heller. Vill man ha med andra på förändringståget måste man kliva på själv först och visa vägen. Det går inte att vara stinsen som står kvar och vinkar av. Då kliver de flesta av på nästa station.

Ditt ex. med prästen var mycket bra. Inte vet jag vad ni har för präster där du kommer ifrån. Jag har både pippat och supit med en, faktiskt svensk, präst. Det var väldigt länge sedan. Det var något som förr i värden kallats för dubbel hor, i juridisk mening. Förövrigt så är nog prästerna här i alla fall kända för att vara väldigt närgångna när dom tröstar och vägleder människor.

Vad man än har för övertygelse, om man är demokrat, anpassar man sig till rådande samhällsförhållanden. Är det inte just oförmåga att göra detta som ställer till det med vissa fanatiska invandrare? Som ett exempel bara om man vill peka på en konkret företeelse.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum