Klimathotet

av Tomas E @, tisdag, december 15, 2009, 11:51 (5264 dagar sedan) @ Peter K

Anta att en kandidat till riksdagen för det största av de f n fyra statsbärande partierna gick ut och sa att "det är det som gäller" och jag företräder alla kristna i Sverige i denna fråga.


Typ, som om du hade en kristen riksdagsledarmot som anser sig föra de kristnas talan och som likställer homosexualitet med pedofili, då eller?
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/starkt-stod-for-homoaktenskap_793305.svd

Hej Peter K! Kul att du har slutat sura och är på banan igen. En halv poäng till dig - med ett par viktiga skillnader: 1) alla som sticker ut huvet iförda KD-skrud blir förr eller rejält ifrågasatta, ofta t o m av den egena partiledningen, 2) när det gäller svenska kyrkan i allmänhet och just nu debatten om homoäktenskap i synnerhet är det just frågan om en mycket uppslitande debatt som dessutom försiggår inför öppen ridå. Varför diskuterar inte Sveriges muslimer - om de diskuterar - så att det märks? Det är fullständigt sinnessjukt att det (i stort sett iaf) bara är Nalin Pekgul som utger sig för att vara muslim och kritisk mot mycket av det som försiggår i islams namn i Sverige. - För "transparens" på svenska är väl något vi vill ha och har rätt att förvänta oss av alla i Sverige?

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum