2 + ?

av Walter Mitty, tisdag, mars 16, 2010, 16:43 (5175 dagar sedan) @ Håkan

Är precis på väg ut på min andliga runda och tänkte bara sätta på datorn för att ägna mig åt lite mail och klotter osv när jag kommer tillbaka - och så är Walter Mitty där med ett oemotståndligt inlägg.

Jag noterar, som vanligt, att de tydliga frågor jag ställer förblir obesvarade, vi vet alltså fortfarande till exempel inte om Walter Mitty tycker de värderingar som skapade Fadimes far är felaktiga. Kanske är han rädd att bli ihopbuntad med mig av andra stora tänkare och anklagad för att vara gullig.

Däremot ger Walter Mitty tydligt besked om att yttrandefriheten inte skall gälla för andra än de som yttrar sig på rätt sätt. Annars får man skylla sig själv om någon tycker man har missbrukat den.

Nu skall jag gå en lång runda, mycket att fundera över i samhället ju.

Håkan

Var får du allt ifrån, Håkan?

Din sk tydliga frågor har du exercerat på alla möjliga håll länge. Det är din metod att försöka tränga in andra i hörn. De är inte meningsfulla att besvara, så sluta gnälla.

Och nej, tack, jag vill inte bli hopbuntad med dig,, vilket jag klargjort även tidigare. Det har du väl inte glömt.

Något tydligt besked med den rikting du anger har jag inte gett, men om du tycker så får du gärna förklara hur du tänker.
Det jag anför är att alla rättigheter medför ansvar. Tycker du annorlunda vore det trevligt om du förklarade hur, istället för att försöka med bredsidor.

Hoppas din promenad var stärkande.

I huvudsak håller jag med Coppertail, denna typ av diskussioner hör inte hemma på ett seglingsforum. Själv tycker jag det är sällsynt obehagligt med inlägg med diskriminerande prägel, de vill jag inte låta stå oemotsagda.
Det finns dock skribenter som dragit sig ur detta forum just pga den atmosfär som den typen av inlägg skapat. Detta måste också Håkan vara medveten om.

Walte


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum