Avatar

10

av Seawolf @, söndag, december 16, 2012, 10:11 (4150 dagar sedan) @ S-B A-son

Min tro är att minst hälften av SD:s sympatisörer utgörs inte av varken främlingsfientliga eller rasister, men sunt tänkande människor som anser att Sverige tar emot för många som har en kultur som inte funkar på svensk arbetsmarknad, som med nuvarande tempo inte hinner assimileras, och som därför inte bidrager till landets väl och ve utan tvärtom.
Och i brist på andra partier som vill föra en annan invandringspolitik (alltså inte en utebliven invandring, utan en mer ändamålsenlig) så sympatiserar man med det enda alternativ som man ser finnas. Det är hela iden med vår demokrati att väljare skall göra så, rösta med fötterna. Och jag tror det kommer att fortsätta så ända tills både massmedia och de äldre politiska partierna börjar drabba sig själva med eftertanke och rapportera och debattera sakfrågan utan censur, bortväljande av fakta och utan att använda barnsliga och tjurskalliga tillmälen hela tiden.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum