Avatar

10

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, söndag, december 16, 2012, 12:40 (4163 dagar sedan) @ Seawolf

Min tro är att minst hälften av SD:s sympatisörer utgörs inte av varken främlingsfientliga eller rasister, men sunt tänkande människor som anser att Sverige tar emot för många som har en kultur som inte funkar på svensk arbetsmarknad, som med nuvarande tempo inte hinner assimileras, och som därför inte bidrager till landets väl och ve utan tvärtom.
Och i brist på andra partier som vill föra en annan invandringspolitik (alltså inte en utebliven invandring, utan en mer ändamålsenlig) så sympatiserar man med det enda alternativ som man ser finnas. Det är hela iden med vår demokrati att väljare skall göra så, rösta med fötterna. Och jag tror det kommer att fortsätta så ända tills både massmedia och de äldre politiska partierna börjar drabba sig själva med eftertanke och rapportera och debattera sakfrågan utan censur, bortväljande av fakta och utan att använda barnsliga och tjurskalliga tillmälen hela tiden.

I Sverige har vi skapat ett (av många) systemfel där arbete beskattas och krav-organiseras sönder. Det finns en sån oerhörd mängd lagar, regler och förordningar som reglerar tillgång på duschar, ventilation, kvadratmeter, dygnsvila, miljö, fan och hans moster att tröskeln för anställning blivit så hög, och risken att inte bli av med en felaktig rekrytering är så stor, att ungdomar och utlandsfödda har mycket svårt att få ett stadigvarande arbete.

Regeringen förstår inte vidden av problemet. Vem är egentligen förvånad eftersom rekryteringen av politiker i ALLA läger består mest av offentliganställda eller arbetslösa som lätt kan få ledigt dagtid, som saknar förståelse för företagandets villkor. Och företagande i producerande industri är nyckeln till välfärd! Inte frisörer och TV-programsdeltagare!

Det är mycket lätt att bli deprimerad!

mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum