Avatar

10

av Håkan, Göteborg, söndag, december 16, 2012, 16:12 (4163 dagar sedan) @ Tomas E

Har funderat ett tag sedan jag läste din fråga, Tomas E, och jag har varit en promenad till Frölunda Torg med drufs och drufsa under tiden för att julhandla toalettpapper då vi var på sista rullen. Och lite annat blev hemsläpat också, naturligtvis, måste ju hålla hjulen igång i samhället.

Men jag kan inte ens gissa några siffror, historien lär oss att det kan svänga nåt hemskt och utdraget under många år innan det går åt fanders. För det gör det, även om Jimmie Åkesson åker in och skriver Mein Järnrör och kanske byts ut mot någon annan, så förblir Sverige i en utförsbacke internationellt sett.

Så jag tror att SD kommer att öka litegrann i nästa val och att det är stor risk att de blir vågmästare på allvar, genom att S och Lövet kommer att förbli blinda för att de och arbetarrörelsens Sverige är historia.

Situationen med invandring är komplex och jag har flera gånger tidigare på upa sagt att jag gärna ser ett Sverige i framtiden med femtio millioner invånare varav då de flesta skulle ha rötter i andra delar av världen.
Men vägen dit kan inte vara som en lavin i en alpsluttning.
Och när den internationella utvecklingen och konkurrensen anstränger samhällets resurser i form av pengar och kompetenta människor i alla samhällsfunktioner över bristningsgränsen är det en stor del av förklaringen till de tio procenten.

En sidofundering. Hur många kommer att rösta på SD nästa gång? Litegrann som att fråga hur många som slår sin fru.
I bägge fallen är det ju ungefär lika många statistiskt sett...
...eller är hustrumisshandlare ännu i majoritet i det mångkulturella Sverige...?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum